In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

На 31 май 2012 в Гранд Хотел София се проведе Регионална конференция в рамките на проекта „Подготовка за изграждане на Европейски секторен комитет по квалификация в земеделието”

There are no translations available.

На 31 май 2012 в Гранд Хотел София се проведе Регионална конференция в рамките на проекта „Подготовка за изграждане на Европейски секторен комитет по квалификация в земеделието”, воден от Европейската федерация на синдикатите на земеделието, храните, тютюн и туризъм, EFFAT, където нашата организация е член и партньор.

Read more...

 

В навечерието на Международния ден на жената 8 март и в Европейския ден за равно заплащане - 2 март

There are no translations available.

В навечерието на Международния ден на жената 8 март и в Европейския ден за равно заплащане - 2 март, двете федерации на КНСБ - на транспортните синдикати и на синдикатите от земеделието в България, дискутираха въпросите, свързани с равнопоставеността на половете в неговите различни измерения.

Кръглата маса за дискусия и междуотраслов обмен бе част от кампанията на Европейските институции за повишаване на чувствителността и нетърпимостта на обществото за съществуващите неравенства в заплащането на жените и мъжете, която съществува в различните държави-членки на ЕС, както и да насърчи действията за нейното премахване.

Read more...

 

На 7 декември 2011 г. Федерацията на независимите синдикати в земеделието свика своя висш форум – XVIII Редовен Конгрес!

There are no translations available.

Тържественото събитие се проведе в зала „Опал” на хотел „Дедеман-Принцес”. В работата на XVIII Редовен Конгрес присъстваха 93 делегати, от които 56 жени и 37 мъже и чиято средна възраст бе малко над 40 години, което направи силно впечатление и на делегати, и на гости. Конгресът бе открит и воден от Председателя на ФНСЗ г-жа Светла Василева, която приветства делегатите и гостите на Конгреса с „Добре дошли!” и благодарност за уважението, което изразяват със своето участие към организацията ни. Тя говори за трудния период за ФНСЗ 2007-2011 г., съвпаднал с негативното отражение на световната финансова и икономическа криза „За нас това бе период на несигурност на работните места, каза тя непрекъсната оптимизация на числеността на персонала и финансова нестабилност на Държавните търговски дружества.

Read more...

 
Български (България)English (United Kingdom)
VS/2013/001/0407

VS/2012/003/0305

VS/2012/0275

Banner
Banner
Banner