In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Федерацията на синдикатите от земеделието настоява за минимум 15% увеличение на работните заплати в структурните звена на Министерството на земеделието и храните през 2016г.

There are no translations available.

За пръв път от шест години насам в проекта на Закона за държавния бюджет на Р България за 2016 г. за Министерството на земеделието и храните е предвидено увеличение на разходния таван с  19 923 300 лева или  9.2 %.
Позицията
на Федерацията по бюджетната процедура 2016г. е внесена в Министерството на земеделието и храните и ще бъде представена на заседанието на Парламентарната комисия по земеделие и храни на 11. ноември 2016г.
Позиция на ФНСЗ по Бюджет 2016г. може да видите тук.

 

Доц. Г. Костов: „Не се предвиждат съкращения на учени в Селскостопанска академия.”

There are no translations available.

На проведената на 29.10.2015г. в гр. Банкя Браншова среща на синдикалния актив на ФНСЗ и НФТНИ в ССА с ръководството на Академията и Зам. министър доц. Георги Костов бе поставен горещия въпрос за новата визия за Селскостопанска академия и оптимизиране на аграрната наука, разработена от работна група на МЗХ.

 

Read more...

 

Отворено писмо до научната общност от Селскостопанска академия във връзка с декларация срещу методите на провеждане на реформа в Селскостопанска академия

There are no translations available.

Селскостопанската наука на България отдавна е взета на прицел от управляващите с многобройни политически опити за преструктуриране, реформи, преобразуване, оптимизация.

Днес отново слушаме за предстояща структурна промяна в Селскостопанска академия. В работна група се обсъжда визия за Селскостопанска aкадемия и оптимизиране на аграрната наука, която би трябвало да е в изпълнение на  правителствената цел 19 „модернизация на аграрния бизнес чрез засилване ролята на селскостопанската наука”.(Програма на Правителството 2014-2018г.)

Read more...

 
Български (България)English (United Kingdom)
VS/2013/001/0407

VS/2012/003/0305

VS/2012/0275

Banner
Banner
Banner