In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Отворено писмо до Комисията по земеделие в народното събрание

There are no translations available.

Седем ракети равно на седем живота

Безкрайно ми е неудобно да занимавам обществото с проблемите на работещите в ИА”Борба с градушките”, още повече като виждам какво се случва с народа ни, но както казават „Вече не се търпи!”. Най-накрая решиха да се саморазправят и с нас под предлог „Че няма пари!”. Все няма пари, за нищо вече няма пари и то какви- „мизерни”, ами да намерят! Вече нищо не функционира в тая държава както трябва. С работещите в нашата структура постъпиха изключително подло.

Read more...

 

Ракетострелците от ракетните площадки на Изпълнителна агенция „Борба с градушките” обявиха гражданско неподчинение преди откриването на сезон 2016 година!

There are no translations available.

Напрежението се нагнетява от последната информация, че унизително ниските заплати на стрелците ще се увеличат от 1 май с 5%, което означава с около 20 лева на човек. На практика, с увеличението ракетострелците ще получават заплата малко над минималната работна заплата за страната от 420 лева.

Новоназначеният изпълнителен директор на ИАБГ ген. Ваньо Славеев на среща с браншовия синдикален актив на ФНСЗ-КНСБ каза, че поради бюджетните ограничения се налага намаляване на броя работещи стрелци на ракетните площадки от трима на 2, като 24-часовите дежурства ще се дават от един човек на дежурство.

Read more...

 

Пилотно тестване на разработен учебен модул за обучение по устойчиво животновъдство, разработен в рамките на проекта „AGRISKILLS – компетенции за устойчиво земеделие”

There are no translations available.

Възможно ли е да мислим и живеем устойчиво днес?
Може ли да развиваме устойчиво животновъдство в България?
Какъв е моят личен принос за опазване на природата ни?


Заедно с учениците от 11 клас на Професионалната гимназия по ветеринарно дело и селско стопанство „Св. Георги Победоносец” в гр. Костинброд говорихме и работихме заедно в рамките на 2 дена и няколко учебни часа по тези въпроси.

Read more...

 
Български (България)English (United Kingdom)
VS/2013/001/0407

VS/2012/003/0305

VS/2012/0275

Banner
Banner
Banner